Frågor & svar

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna.

Är klockorna äkta?

Ja, alla våra klockor är äkta och säljs med full garanti.

Hur betalar jag? Är det säkert?

Hos oss kan du betala med de vanligaste betal- och kreditkorten, faktura, delbetalning eller Paypal. Vi har säkra betalningar med SSL-kryptering. Hela betalningsprocessen hanteras av Billmate och Paypal.

Hur är det med garanti?

Alla våra varor har 2 års garanti.

Vad kostar frakten?

Alla våra leveranser är fraktfria, allt för att det ska vara enkelt för dig som kund. Försändelsen har spårbarhet och är försäkrad fram till att produkten är levererad till din adress.

Hur spårar jag min beställning?

I bekräftelsemailet från oss finner du en länk där du kan spåra din försändelse.

Kan jag försäkra min klocka?

Vi erbjuder vi inte produktförsäkringar.

CE-märkning?

Alla våra varor är CE-märkta. Detta är ett krav för att få sälja varorna inom EU.

Imma på glaset

Vid snabba temperaturväxlingar uppstår undertryck i klockan, vilket kan orsaka kondens. Om detta inträffar så kan man se vätska/imma innanför glaset, och luftfuktigheten försvinner inte – även om vätskan/imman inte syns. Om detta skulle inträffa, lämna tidigt in klockan till er urmakare, som kan öppna klockan och avlägsna fukten. Om det inte åtgärdas så kan fukten tränga in i själva urverket och orsaka att klockan går sönder. Inte ens vattentäta klockor är skyddade mot kondens. Kondens kan t.ex. uppstå om du går från minusgrader utomhus, till hög inomhustemperatur. Att kondens uppstår inuti en klocka är alltså inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel, och klockan kan därför inte reklameras.

Kan jag ångra mig?

Självklart! Vi erbjuder dig 14 dagars ångerrätt på din beställning.

Aktoriserad återförsäljare?

Fobb är ingen auktoriserad återförsäljare av varumärken. Som auktoriserad återförsäljare är man oftast bunden till att hålla ett visst pris så kallade rekommenderade priser. Vi har valt att inte bli auktoriserade återförsäljare, och istället kunna erbjuda våra kunder lägre priser än det rekommenderade priset.

Alla varor säljs dock med garanti.

  • Du har inga produkter i varukorgen.